Politica de confidentialitate

Home » Politica de confidentialitate
Magazin Online
Suport clienti

Politica de confidentialitate

 

www.eXtensoSport.ro respecta viata Dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul acesarii acestui site. Aceste informatii au rolul de a va informa asupra modului in care colectam datele Dvs. si cum/unde am putea sa le folosim.

 

EXTENSO DEVELOPMENT SRL opereaza acest site in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, EXTENSO DEVELOPMENT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

 

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a eXtensoSport si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre eXtensoSport.

 

Prin citirea prezentelor ‘’ Termene si Conditii ‘’ ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

De asemenea, eXtensoSport poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

 

 

Cum sunt colectate datele?

 

- Prin formularul de inregistrare client;

- Prin formularul de comanda;

- Prin formularul de contact.

 

Securitatea datelor:

 

- Pastrarea datelor este realizata pe sisteme informatice securizate;

- Transferul datelor este realizat prin conexiuni criptate securizate.

 

Putem utiliza informatiile pe care le colectam pentru:

 

- A va asista in alegerea produsului;

- A facilita comunicarea si informatiile asupra starii comenzilor/ a stocului produselor si asupra diferitelor oferte/promotii disponibile;

- A va furniza servicii si pentru a face disponibile functionalitati pe site-ul nostru;

- Informatiile privind plata si livrare (cum ar fi numarul cardului bancar, data expirarii, adresa de livrare, facturare)

BRANDURI
 • ASICS
  MIKASA
  ZIENER
  MIZUNO
  HUCK
  WILSON
 • POLAR
  TRX
  RHYNO
  FOX 40
  LISKI
  ADIDAS
BLOG
19/APR
Corporația FIVB și Mikasa au dezvăluit designul noii mingi V200W
PRODUSE
TEL. CONTACT:
+4 (0774) 614 741
E-MAIL:
comenzi@eXtensoSport.ro
NEWSLETTER
Copyright 2024 Extenso Development