Plata si livrarea

Home » Plata si livrarea
Magazin Online
Suport clienti

Instrumente de plata

 

- Plata poate fi efectuata online cu cardul bancar prin intermediul platformei sau ramburs la livrarea coletului de catre curier.

 

- Produsele comandate si platite online trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

- EXTENSO DEVELOPMENTS.R.L va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrare, obligatia CLIENTULUI fiind aceea de a furniza corect informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Important! In cazul clientilor ce figureaza cu comenzi neridicate sau colete returnate si revin cu o noua comanda, pentru a fi onorata eXtensoSport isi rezerva dreptul de a solicita ca modalitatea de plata a comenzii sa fie efectuata integral online.

 

Informatii despre livrare

 

 

- Toate comenzile plasate de LUNI pana VINERI in intervalul 09:00 - 15:00 sunt expediate in aceeasi zi, exceptand sarbatorile legale si perioada noastra promotionala. 

 

- Livrarea produselor se va realiza in maxim 24-48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre CLIENT. Termenul de livrare poate fi depasit in situatia in care localitatea nu se afla in aria de acoperire, in cazul promotiilor sau in cazul unei perioade in care drumurile nu sunt usor accesibile ( precipitatii cantitative/caderi masive de zapada )

- eXtensoSport se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat.

 

- eXtensoSport asigura ambalarea corespunzator a produselor.

BRANDURI
 • ASICS
  LISKI
  WILSON
  ZIENER
  MIKASA
  FOX 40
 • TRX
  HUCK
  ADIDAS
  POLAR
  MIZUNO
  RHYNO
BLOG
19/APR
Corporația FIVB și Mikasa au dezvăluit designul noii mingi V200W
PRODUSE
TEL. CONTACT:
+4 (0774) 614 741
E-MAIL:
comenzi@eXtensoSport.ro
NEWSLETTER
Copyright 2024 Extenso Development